Ügyfélkapus Szerzői Regisztráció

Már Ügyfélkapus hitelesítéssel is lehet regisztrálni az Artisjushoz, adatot módosítani, vagy hozzáférést igényelni online ügyintéző felületünkhöz.

Szerző? Még nem regisztrált az Artisjushoz, de szeretne szerzői jogdíjat kapni a művei elhangzásai után? Mielőtt belekezd az online regisztrációs folyamatba, olvassa el tájékoztatónkat → itt.

Elhunyt szerző örököse? A szerző halála után még 70 évig él a szerzői jogi védettsége. Ön zenei vagy irodalmi szerző örököse? Részesülni szeretne a jogdíjakból? Mielőtt belekezd az online regisztrációs folyamatba, olvassa el tájékoztatónkat → itt.

Szeretné adatait módosítani? Ha még nem regisztrált online (SZIR-) ügyintézéshez, adatait alább tudja módosítani Ügyfélkapus hitelesítéssel.

Szeretné megbízni az Artisjust szerzői jogai kezelésével? Ha már regisztrált szerző/jogutód az Artisjusnál, de még nem adott nekünk megbízást, most megteheti. Mielőtt belekezd a folyamatba, olvassa el tájékoztatónkat → itt.

Artisjusnál regisztrált szerzőként/jogutódként szeretné Artisjusos ügyeit ezentúl online intézni? Műveit bejelentheti, jogdíjait nyomon követheti, személyes adatait módosíthatja a Szerzői Információs Rendszerben (SZIR). Mielőtt belekezd az online regisztrációs folyamatba, olvassa el tájékoztatónkat → itt.

Válasszon ki egy ügytípust!
Személyes adatok

Állandó lakcím


Kapcsolat
A telefonszám vagy az e-mail mező kitöltése kötelező.

Értesítési cím


Szerzői minőség
Kifizetés módja

Székhely


Megbízás a szerzői jogok kezelésére
Online ügyintézés
(SZIR belépési jelszó fogadása)
(SZIR-üzenetek fogadása)
Fényképes személyi okmány képének feltöltése a hitelesítéshez. Személyi igazolvány esetén mindkét oldalt kérjük csatolni!