Ügyfélkapus Szerzői Regisztráció

Már Ügyfélkapus hitelesítéssel is lehet regisztrálni az Artisjushoz, adatot módosítani, vagy hozzáférést igényelni online ügyintéző felületünkhöz.

Szerző? Még nem regisztrált az Artisjushoz, de szeretne szerzői jogdíjat kapni a művei elhangzásai után? Mielőtt belekezd az online regisztrációs folyamatba, olvassa el tájékoztatónkat → itt.

Elhunyt szerző örököse? A szerző halála után még 70 évig él a szerzői jogi védettsége. Ön zenei vagy irodalmi szerző örököse? Részesülni szeretne a jogdíjakból? Mielőtt belekezd az online regisztrációs folyamatba, olvassa el tájékoztatónkat → itt.

Szeretné adatait módosítani? Ha még nem regisztrált online (SZIR-) ügyintézéshez, adatait alább tudja módosítani Ügyfélkapus hitelesítéssel. Ha telefonszám változás miatt nem tud belépni SZIR-fiókjába, akkor is ezt az opciót válassza.

Szeretné megbízni az Artisjust szerzői jogai kezelésével? Ha már regisztrált szerző/jogutód az Artisjusnál, de még nem adott nekünk megbízást, most megteheti. Mielőtt belekezd a folyamatba, olvassa el tájékoztatónkat → itt.

Artisjusnál regisztrált szerzőként/jogutódként szeretné Artisjusos ügyeit ezentúl online intézni? Műveit bejelentheti, jogdíjait nyomon követheti, személyes adatait módosíthatja a Szerzői Információs Rendszerben (SZIR). Mielőtt belekezd az online regisztrációs folyamatba, olvassa el tájékoztatónkat → itt.

Válasszon ki egy ügytípust!
Személyes adatok

Állandó lakcím


Kapcsolat

Értesítési cím


Szerzői minőség
Kifizetési adatok

Székhely


Megbízás a szerzői jogok kezelésére
(Ahová az Egyesület által is aláírt digitális példányt várja.)
Online ügyintézés
(SZIR belépési jelszó fogadása)
(SZIR-üzenetek fogadása)
Fényképes személyi okmány képének feltöltése a hitelesítéshez. Személyi igazolvány esetén mindkét oldalt kérjük csatolni!

Ügyfélkapus hitelesítés lépései

  • Ügytípusként válasszon ki egy ügytípust az alábbi opciók közül.
  • Mentse le számítógépére a kitöltés eredményeképp kapott adatlapot.
  • Az adatlapot töltse fel erre az oldalra, és végezze el az ügyfélkapus hitelesítést. Ha segítségre van szüksége a hitelesítésben, útmutatónkat itt olvashatja . Több dokumentum esetén egyesével szükséges ezeket feltölteni és hitelesíteni.
  • A hitelesített adatlapot az [email protected] címre küldje el.
  • Ezután Önnek nincs több teendője. A beérkezett adatlap feldolgozását munkaidőben megkezdjük, a regisztráció sikerességéről és a SZIR-hozzáférésről emailben küldünk értesítést.