Nyomtatványok

Bár regisztráció után már elérhető az online műbejelentés, a személyi adatlapot és a szerzői megbízást eredetiben szükséges elküldeni egyszeri alkalommal.

Személyi adatlap

Személyi adatlap

  • Kitöltendő 1 példányban. Aláírva, eredetiben kérjük eljuttatni a Szerzői Kapcsolatok Osztályára (1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.).
Szerzői megbízás

Szerzői megbízás

  • Kitöltendő 2 példányban. Aláírva, eredetiben kérjük eljuttatni a Szerzői Kapcsolatok Osztályára (1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.)

Szerzői tájékoztató

  • Beküldése nem szükséges, viszont alapos átolvasása kiemelten fontos és javasolt, mivel itt találhatók meg a közös jogkezelés lényeges feltételei.

Függelék – területi hatály korlátozása

  • Csak akkor kell beküldeni, ha az Artisjusnak adott megbízást területre (például Magyarországra) szeretné korlátozni. Ez esetben ezt a dokumentumot kell két eredeti példányban eljuttatnia a Szerzői Kapcsolatok Osztály postai címére: 1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
egyesületi TAGSÁG

Tagsági belépési nyilatkozat szerzőknek

  • Megfelel a tagsági feltételeknek? Kérjük, 2 példányban aláírva juttassa el a Szerzői Kapcsolatok Osztályára (1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.).
Adóelőleg-nyilatkozat 2019

Az Artisjus a szerzők részére kifizetett jogdíj adóelőlegének megállapításakor a 10 százalékos költségátalányt alkalmazza. Ha az adóelőleg megállapításánál Ön inkább a tételes költségelszámolást szeretné kérni, akkor töltse ki és küldje el címünkre az alábbi nyilatkozatot.

Adóelőleg-nyilatkozat 2019