Miért éri meg minket választani?

Az egyes tagokat terhelő költségek éves maximált összege 300 Ft. Többek között ezért és az itt olvasható további előnyökért érdemes tagjainknak az Artisjus nyugdíjpénztárát választania.

A tagok által befizetett kötelező éves tagdíj (30.000 Ft/év) 99 százaléka is  a tagok egyéni számlájára kerül.  Az Artisjus Zenei Alapítvány támogatása miatt a tagok által teljesített kötelező tagdíjon felüli befizetéseket nem terheli működési és egyéb költség, így az egyes tagokat terhelő költségek éves maximált összege 300 Ft/év.

A nyugdíjkorhatár betöltésekor a számláján kimutatott összeget egy összegben, adómentesen felveheti*, vagy a számláján lévő összeg terhére havi járadékszolgáltatást kérhet az Ön által meghatározott időtartamon keresztül.

A befizetett összegekkel arányos támogatói adomány kerül jóváírásra.

Kedvező és biztonságos megtakarítási formaként jól kiegészíthet más befektetési, megtakarítási formákat.

A jelenleg hatályos törvények értelmében a belépéstől számított 10 év után a tag egyéni számláján jóváírt hozam adómentesen felvehető (függetlenül az életkortól).

*Az adómentes, egyösszegű nyugdíj-felvételnek bizonyos törvényi feltételei lehetnek. A feltételekről kérjük, hogy kollégáinknál érdeklődjenek.