Új üzlet bejelentése

Tudja meg néhány kattintással, milyen összegű jogdíjjal kell számolnia, ha üzletében zenét szolgáltat. Bejelentés, tarifa, nyomtatványok.

m2
Kérem, hogy az Artisjus munkatársai keressenek meg az online nyomtatványon kitöltött adatok szerinti felhasználás jogosítása céljából.

A fizetendő szerzői, előadói és kiadói jogdíj együttes összege az Ön üzletére:

Szerzői jogdíj
Előadói és kiadói jogdíj
Összesen

Kérjük várjon...

  • A kalkulátorban szereplő jogdíjmérték nem minősül az Artisjus által adott tájékoztatásnak az ügyfél által ténylegesen fizetendő jogdíjakról, amelyeket az Artisjus a felhasználás pontos körülményeiről szóló adatszolgáltatás birtokában tud csak megadni.
  • A kalkulátorban szereplő jogdíj NETTÓ érték, amelyet 27 % ÁFA terhel.
  • A kalkulátorban szereplő jogdíjak összesítve tartalmazzák a szerzői és szomszédos jogdíjakat is.
  • A zenefelhasználást annak megkezdése előtt kell bejelenteni az Artisjusnak.
  • Az Artisjus negyedévente küld jogdíjfizetési értesítőt a fizetendő jogdíjról, annak befizetése után pedig számlát állít ki.
  • A kalkulátor az alapvető zeneszolgáltatást, tehát a háttérben szóló gépzene jogdíját tartalmazza. Kétség esetén kérdezze kollégáinkat a pontos jogdíjmértékekről: bejelentes@artisjus.com

A kalkuláció után az adatok beírásával akár itt, online is bejelentheti a zenefelhasználást.

Bejelentése akkor sikeres, ha a képernyőn megjelent “A zenefelhasználás bejelentése megtörtént…” kezdetű szöveg. Ha nem jelent meg, átmeneti hiba miatt a honlapos bejelentésünk most nem elérhető. Kérjük, a megadott adatokat emailben küldje el nekünk a bejelentes@artisjus.com címre! Köszönjük.

Nyomtatványok

Kereskedelmi és szolgáltató üzletek – adatlap kereskedelmi és szolgáltató üzletek, bevásárlóközpontok üzemeltetői, valamint közterületen és ügyfélvárókban zenét szolgáltatók számára

Üzemanyagtöltő állomások – adatlap üzemanyagtöltő állomások számára

Kulturális intézmények – adatlap kulturális intézmények (múzeumok, színházak, mozik, könyvtárak) számára

Az űrlapot eredeti aláírással és pecséttel ellátva kell eljuttatni a Nyilvános Előadási Főosztály postai elérhetőségeire. 

Teljes jogdíjközlemény (tarifa)

Kereskedelmi és szolgáltató üzletek, bevásárlóközpontok jogdíjközleménye

Az üzletekre vonatkozó jogdíjtarifákat az igazságügyért felelős miniszter hagyja jóvá a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának javaslatára.