Új üzlet bejelentése

Tudja meg néhány kattintással, milyen összegű jogdíjjal kell számolnia, ha üzletében zenét szolgáltat. Bejelentés, tarifa, nyomtatványok.

Figyelem! A kalkulátor frissítése jelenleg folyamatban van, emiatt előfordulhat, hogy a ténylegesnél alacsonyabb jogdíjat számol. 

m2
Kérem, hogy az Artisjus munkatársai keressenek meg az online nyomtatványon kitöltött adatok szerinti felhasználás jogosítása céljából.

A fizetendő szerzői, előadói és kiadói jogdíj együttes összege az Ön üzletére:

Szerzői jogdíj
Előadói és kiadói jogdíj
Összesen

Kérjük várjon...

  • A kalkulátorban szereplő jogdíjmérték nem minősül az Artisjus által adott tájékoztatásnak az ügyfél által ténylegesen fizetendő jogdíjakról, amelyeket az Artisjus a felhasználás pontos körülményeiről szóló adatszolgáltatás birtokában tud csak megadni.
  • A kalkulátorban szereplő jogdíj NETTÓ érték, amelyet 27 % ÁFA terhel.
  • A kalkulátorban szereplő jogdíjak összesítve tartalmazzák a szerzői és szomszédos jogdíjakat is.
  • A zenefelhasználást annak megkezdése előtt kell bejelenteni az Artisjusnak.
  • Az Artisjus negyedévente küld jogdíjfizetési értesítőt a fizetendő jogdíjról, annak befizetése után pedig számlát állít ki.
  • A kalkulátor az alapvető zeneszolgáltatást, tehát a háttérben szóló gépzene jogdíját tartalmazza. Kétség esetén kérdezze kollégáinkat a pontos jogdíjmértékekről: bejelentes@artisjus.com

A kalkuláció után az adatok beírásával akár itt, online is bejelentheti a zenefelhasználást.

Bejelentése akkor sikeres, ha a képernyőn megjelent “A zenefelhasználás bejelentése megtörtént…” kezdetű szöveg. Ha nem jelent meg, átmeneti hiba miatt a honlapos bejelentésünk most nem elérhető. Kérjük, a megadott adatokat emailben küldje el nekünk a bejelentes@artisjus.com címre! Köszönjük.

Nyomtatványok

Kereskedelmi és szolgáltató üzletek – adatlap kereskedelmi és szolgáltató üzletek, bevásárlóközpontok üzemeltetői, valamint közterületen és ügyfélvárókban zenét szolgáltatók számára

Üzemanyagtöltő állomások – adatlap üzemanyagtöltő állomások számára

Kulturális intézmények – adatlap kulturális intézmények (múzeumok, színházak, mozik, könyvtárak) számára

Az űrlapot eredeti aláírással és pecséttel ellátva kell eljuttatni a Nyilvános Előadási Főosztály postai elérhetőségeire. 

Teljes jogdíjközlemény (tarifa)

Kereskedelmi és szolgáltató üzletek, bevásárlóközpontok jogdíjközleménye

Az üzletekre vonatkozó jogdíjtarifákat az igazságügyért felelős miniszter hagyja jóvá a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának javaslatára.