Elérhetőség szálláshelyeknek

Adja meg a szálláshely helyiségének az illetékes kollégáink elérhetőségeiért.

Más ügyben keres minket? Összes elérhetőségünk

A gyorsabb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy elsősorban e-mailben vagy telefonon keressen minket. Elérhetőségeinket megtalálja, miután megadta a szálláshely helyiségének irányítószámát a lap alján.

Ha ügyét inkább személyesen intézné irodánkban, első lépésként foglaljon időpontot telefonon vagy e-mailben kollégánknál.

Időpontfoglalás módja: adja meg a szálláshely helyiségénekirányítószámát lent, és kérjen időpontot az ott látható elérhetőségek valamelyikén. Irodánkban korlátoztuk a személyes ügyfélfogadást, ezért kizárólag időponttal rendelkező ügyfeleinket tudjuk fogadni. Megértését köszönjük!

Még nincs szerződése az Artisjusszal, mégis postai levélben kapott megkeresést tőlünk? Tájékoztatjuk, hogy az Artisjus a felhasználások ellenőrzése során a természetes személyek személyes adatait kizárólag nyilvánosan elérhető adatbázisokból, illetve a felhasználással kapcsolatos nyilvános kommunikációkból (reklámokból) szerzi meg. Az Általános adatvédelmi rendelet 14. cikke szerint tájékoztatónkat itt érheti el.

Elérhetőség keresése irányítószám alapján

Bankszámlaszám

OTP Bank Nyrt.
11707024-20388388