PCSN-SZÁM ELLENŐRZŐ

Az oldalon regisztrált hordozható és személyi számítógép kiskereskedők ellenőrizhetik, hogy a forgalmazott számítógépek után megfizette-e a gyártó vagy importőr az üreshordozó díjat. A gyártók és forgalmazók pedig ezen az online felületen keresztül is elküldhetik a regisztrálandó serial number (SN) vagy service tag számok listáját.

Ha SN vagy service tag  számot töltene fel, ahhoz egy egyszeri speciális regisztráció szükséges, amelyet az Artisjus munkatársai tudnak elvégezni.

Fontos, hogy minden esetben a serial number (SN) vagy service tag számot töltse fel. Mivel a jogdíj befizetése kizárólag a serial number (SN) vagy service tag szám alapján ellenőrizhető, ezért egyéb azonosítókat nem tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy a feltöltés során erre kiemelt figyelmet fordítson.

Ha (például kiskereskedőként) nem szeretne adatokat küldeni, csak ellenőrizni szeretné a forgalmazott számítógépek serial number (SN) vagy service tag számait, akkor önállóan is tud regisztrálni az oldalon.

MIRE JÓ A PCSN ELLENŐRZŐ WEBOLDAL?

Regisztráció után lehetővé teszi a kiskereskedők számára a számítógépek után fizetendő üres hordozó díjak nyomon követését. A gyártók és forgalmazók itt tölthetik fel a regisztrálandó serial number (SN) vagy service tag számokat.

HOL ÉRHETŐ EL AZ OLDAL?

https://pcsn.artisjus.com/

A rendszer bevezetéséről részletes leírást itt talál.

A felület használatáról részletes leírást itt talál.