IMEI-szám ellenőrző

Az oldalon regisztrált mobil-kiskereskedők ellenőrizhetik, hogy a forgalmazott mobiltelefonok után megfizette-e a gyártó vagy importőr az üres hordozó díjat. A gyártók és forgalmazók pedig ezen az online felületen keresztül is elküldhetik a regisztrálandó IMEI számok listáját.

Ha IMEI számot töltene fel, ahhoz egy egyszeri speciális regisztráció szükséges, amelyet az Artisjus munkatársai tudnak elvégezni.

Fontos, hogy minden esetben az IMEI1 számot töltse fel. Mivel a jogdíj befizetése kizárólag az IMEI1 szám alapján ellenőrizhető, az IMEI2 azonosítókat nem tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy a feltöltés során erre kiemelt figyelmet fordítson.

Ha (például kiskereskedőként) nem szeretne adatokat küldeni, csak ellenőrizni szeretné a forgalmazott mobiltelefonok IMEI számait, akkor önállóan is tud regisztrálni az oldalon.

Mire jó az IMEI ellenőrző weboldal?

Regisztráció után lehetővé teszi a kiskereskedők számára a mobiltelefonok után fizetendő üres hordozó díjak nyomon követését. A gyártók és forgalmazók itt tölthetik fel a regisztrálandó IMEI számokat.

Hol érhető el az oldal?

https://imei.artisjus.com/