Dalszerző tábor 2023

Az Artisjus dalszerző táborába 2023-ban is nagyon színes, nemzetközi csapat állt össze. Az idei Songwriting Camp célja a magyar zenei export fellendítése, valamint a hazai és a külföldi szerzők közötti együttműködés ösztönzése. 

Tizenegy országból érkeztek szövegírók, zeneszerzők és producerek az Artisjus Songwriting Campre, hogy három napon át közösen alkossanak a hazai dalszerzőkkel. Az Artisjus évente szervezi meg Budapesten nemzetközi dalszerző táborát. A tábor résztvevőinek Kaly Roland, Juhos Zsófi és az EFOTT fesztivál mellett a mesterséges intelligencia is feladatot ad.

Idén először lesz svájci résztvevője a programnak, rajta kívül Ausztriából, Csehországból, az Egyesült Államokból, Hollandiából, Horvátországból, Lengyelországból, Lettországból, Norvégiából, Szlovákiából és Ukrajnából érkeztek dalszerzők Budapestre. Május 24-től három napon át akár a nap 24 órájában nyolc produceri stúdióban merülhetnek el a kreatív munkában. A 21 résztvevő naponta változó felállású háromfős csapatokban dolgozik azon, hogy a nap végére egy-egy dalkezdemény vagy akár kész dal szülessen.

>>Beszámolónk a Dal+Szerző blogon<<

Az Artisjus Songwriting Camp hivatalos honlapja: https://songwriting.hu/