Jogdíjkalkulátor vendéglátóhelyeknek

Szóljon olyan zene üzletében, amit a vendégek ismernek és szeretnek!


Számolja ki a fizetendő jogdíjat!

Egy jó háttérzene hangulatot teremt, viszont fontos tudni, hogy a zenehallgatásnak ára van, hiszen a nyilvánosság számára hozzáférhető helyen vagy rendezvényen való élő-, vagy gépzene jogdíjfizetési kötelezettséggel jár. Tudja meg, mekkora zenei jogdíjjal számolhat ha üzletében zenét szolgáltat – az online jogdíjkalkulátor vendéglátóhelyeknek nyújt könnyű megoldást!


jogdíjkalkulátor vendéglátóhelyeknek

Az Artisjus partnereként vendégei kedvenc zenéit játszhatja le.

Magyarországon több mint 100 éve az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület a szerzők jogkezelője. Nyilvános zenefelhasználás esetén a szervezet honlapján kell regisztrálni, és egy online kalkulátor segítségével személyre szabottan kiszámítható a havi jogdíj mértéke. Ez függhet az üzlet elhelyezkedésétől, méretéről, típusától és számos, egyéb paramétertől. Az új, regisztrált bejelentők jelentős kedvezményekben részesülnek, ám azok a felhasználok, akiknél ellenőrzéskor nincs engedély, már a teljes árat kötelesek megfizetni. Az ellenőrzést az Artisjus régiómenedzserei végzik. Az Artisjus engedélye az egész világrepertoárra kiterjed, szóljon a zene akár

  • playlistről
  • rádióból
  • tévéből
  • online és offline felületről

A jó háttérzene hozzájárul vendéglátóhelye sikeréhez.

Felmérések is alátámasztják, hogy ha egy vendéglátóhelyen zene szól, az jó a fogyasztóknak és az üzletnek is. A háttérzene befolyásolja a vendégek hangulatát, attitűdjét, az Ön üzletében eltöltött idejüket és az ott elköltött pénz mértékét is. Mindezen felül hatással van a hely által kínált márkaélményre is.
A dalszerzők értéket teremtenek üzlete számára. A jogdíj megfizetésével Ön a zenék szerzőit és az új dalok születését támogatja, ezért is áll rendelkezésre a vendéglátóhelyeknek jogdíjkalkulátor.


Ha üzletében zene lejátszására alkalmas készülék található, Ön köteles jogdíjat fizetni.

A zenefelhasználást néhány kattintással bejelentheti online. Ha zenét játszik le üzletében, de ezt nem jelenti hozzánk, kollégáink helyszíni ellenőrzést végezhetnek üzletében, ez pedig végül többletköltséget jelenthet az Ön számára. Az ellenőrzés során betekinthetnek minden olyan dokumentumba, számlába és kivonatba, amelyek szükségesek lehetnek a szabályos zenefelhasználás megállapításához.