Május 23. utáni tudnivalók (Vendéglátás)

Ezen az oldalon gyűjtöttük össze az aktuális enyhítésekkel vagy korlátozásokkal kapcsolatos Artisjus-információkat.

Mit kell bejelenteni az Artisjushoz?

Az Artisjus a vendéglátóipar jogszabállyal elrendelt zárva tartása idejére (2020. november 11 – 2021. május 1.) automatikusan nem bocsátott ki jogdíjfizetési értesítőket, jogdíjat – igen jelentős kedvezménnyel – csak azon vendéglátó üzletek fizettek, akik úgy döntöttek, hogy elviteles célú nyitvatartási időben nyilvánosan zenét szolgáltatnak.

A kormány rendelkezései szerint 2021. május 23. napjától megszűnt a vendéglátóhelyek nyitvatartási korlátozása, így már éjfélig, vagy azon túl is nyitva tarthatnak és vendégeket fogadhatnak.

Ha vendéglátóhelye mégsem nyitott ki vagy nyitvatartási ideje megváltozott a korlátozások előtti időszakhoz képest, vagy esetleg már nem szolgáltat zenét üzletében, kérjük, mihamarabb jelentse be az Artisjusnak.

Bejelentés módja: emailben, a bejelentes@artisjus.com címen.

Miért fontos, hogy e-mailben ezt jelezze nekünk? Mi történik, ha nem küldi el a bejelentést?

Bejelentés hiányában az Artisjus a 2021. második negyedévére vonatkozó jogdíjbekérőkben szereplő jogdíjakat a jogszabályban megjelölt időponttól fogja érvényesíteni, a zárás előtt a nyilvántartásunkban szereplő adatok szerint.

Tudjuk, hogy az újranyitás sok egyéb tennivalót igényel, de kérjük, hogy a nyitással, zeneszolgáltatással kapcsolatos bejelentést is tekintsék ennek!

Kérdéseikkel bizalommal forduljanak hozzánk!