November 11. utáni tudnivalók (Sport)

Ezen az oldalon gyűjtöttük össze a november 11-től érvényes korlátozásokkal kapcsolatos Artisjus-információkat.

Mit kell, és mit nem kell bejelenteni az Artisjushoz?

Röviden:  Nem kell bejelentenie hozzánk, ha a Kormányrendelet miatt fitneszterme, aerobikterme bezár, illetve az üzemeltetés megszűnik.

Azonban kérjük, jelezze felénk, ha a korlátozás megszűnése után is zárva marad üzlete. Bejelentés módja: emailben, a bejelentes@artisjus.com címen.

Bővebben: tájékoztatjuk a fitnesz- és aerobiktermek üzemeltetőit, hogy a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 2020. november 11. napjától hatályos 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet alapján a bezárást/üzemeltetés megszüntetését nem szükséges bejelenteniük, azt az Artisjus a jogszabály alapján figyelembe veszi.

Negyedik negyedév: módosítjuk a kiállított értesítőket, és visszautalást is teljesítünk

A 2020. negyedik negyedévére kiállított jogdíjfizetési értesítőt módosítjuk, ezt újra megküldjük az érintett üzemeltetőknek. Mindenkinek, aki már befizette a teljes negyedéves díjat, a november 11 – december 31-ig terjedő időszakra eső jogdíjat visszautaljuk. Ha az üzemeltetésre, nyitvatartásra vonatkozó korlátozásokat még a negyedévben, azaz 2020. december 31-ig feloldják, úgy 2021. januárjában fogjuk ezt az időszakot kiszámlázni.

Bízunk benne, hogy mihamarabb visszatér a normál üzletmenet, vendégekkel és zenével. Vigyázzanak magukra, egészségük megőrzése mindennél fontosabb!

Bármilyen kérdéssel bizalommal forduljanak hozzánk!