Újranyitás és más változások bejelentése

Kérjük, jelentse be mielőbb a vendéglátóhelye üzemeltetésével kapcsolatos változásokat. Így például azt is jelezze felénk, ha újra megnyitja vendégei előtt akár csökkentett befogadóképességgel belső vendégterét, vagy kerthelyiségét, teraszát, ahol zenét szolgáltat.

Miért fontos, hogy mielőbb bejelentse nekünk az üzemeltetésben beállt változásokat?

Az Ön által beküldött adatok alapján tudjuk a szerzői jogdíj összegét pontosan, a jelenlegi felhasználási körülmények alapján kiszámítani.

Az Artisjus 2020. április végéig a vendéglátásra vonatkozóan a jogdíjfizetést felfüggesztette. Az ezt követő bezárásokról, újranyitásokról, egyéb változásokról kérjük, tájékoztasson bennünket.

Hogyan jelentheti be az Artisjusnál üzlete, kerthelyisége újranyitását és más változásokat?

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Üzlet adatai
A hivatkozási számot a fizetési értesítő jobb felső részén találja. Segítségével munkatársaink az üzletet gyorsabban azonosítani tudják.
Zenefelhasználás
Új befogadóképesség
Itt kell megadnia a vendéglátóhely módosított befogadóképességét. Kérjük, hogy az új befogadóképesség meghatározásakor vegye figyelembe az éppen aktuális járványügyi előírásokat.
Új nyitvatartás
Kérjük adja meg a jelenlegi nyitvatartását. Kérjük jelölje meg azokat a napokat, amelyeken nyitvatart, és kérjük adja meg a napi nyitvatartási időket is.
Kapcsolattartó adatai
Nyilatkozat
Felhasználási szerződés
A felhasználási szerződést helyszíni látogatása során képviselőnkkel kötheti meg, vagy kezdeményezheti annak megkötését azzal, hogy letölti és kitölti az „Adatszolgáltatási lap és Felhasználási Engedély” c. nyomtatványunkat (http://www.artisjus.hu/wp-content/uploads/2017/06/vendeglato_uzletek.pdf) és ezt cégszerű aláírással ellátva az Artisjus részére postai úton elküldi.
max. 200 karakter

Ha a most bejelentett adatokhoz képest további változások történnek, kérjük, hogy azokat is jelezze majd felénk ugyanezen a módon. Köszönjük!