Újranyitás és más változások bejelentése

Kérjük, jelentse be mielőbb kereskedelmi vagy szolgáltató üzlete üzemeltetésével kapcsolatos változásokat. Fontos : mind a bezárás, mind az újranyitás pontos időpontját jelezze az Artisjus felé. Köszönjük!

Miért fontos, hogy mielőbb bejelentse nekünk az üzemeltetésben beállt változásokat?

Az Ön által beküldött adatok alapján tudjuk a szerzői jogdíj összegét pontosan, a jelenlegi felhasználási körülmények figyelembevételével kiszámítani.

Hogyan tudom bejelenteni az Artisjushoz az üzletem újranyitását és más változásokat?

Kérjük, küldjön nekünk emailt a bejelentes@artisjus.com címre, és ebben adja meg az alábbi információkat.

Milyen adatokat szükséges elküldenem emailben?

Üzlettel kapcsolatos információk

  • Kérjük tüntesse fel, hogy mikor zárt be üzlete!
  • Kérjük, adja meg kereskedelmi vagy szolgáltató üzlete újranyitásának dátumát!
  • Ha az üzlet idényjellegű, úgy kérjük, adja meg az üzemeltetés tervezett záródátumát is (ha ezt még nem tudja, úgy kérjük, az üzlet bezárásától számított 3 napon belül jelezze ezt felénk).
  • Ha több üzletre vonatkozó bejelentést tenne, kérjük, hogy a fenti adatokat minden érintett üzletre szíveskedjen megadni.
  • Ha üzemeltet azonos címen vendéglátó üzletet is, kérjük, hogy a vendéglátó üzlet üzemeltetésében és zenefelhasználásában bekövetkezett változást ugyancsak jelezze nekünk az ezen az oldalon meghatározottak szerint és az ott kért adatok megadásával.

Zeneszolgáltatással kapcsolatos adatok

  • Zenét szolgáltat az újranyitást követően a kereskedelmi üzletben?
  • Kérjük, adja meg a zeneszolgáltatás első napját, ha az különbözik az újranyitásának dátumától!

Kapcsolattartáshoz szükséges adatok

  • Kérjük, adja meg az Artisjustól kapott bármely jogdíjfizetési értesítőn található hivatkozási számot. (Ezt a jogdíjbekérő jobb felső részén találja.)
  • Kérjük, a bejelentésében mindenképp tüntesse fel az érintett üzlet megnevezését és címét, valamint az üzemeltető nevének megjelölését.
  • Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? Kérjük, adja meg az Ön, vagy kapcsolattartója telefonszámát, e-mail címét és nevét.

További fontos információ

Kérjük, hogy e-mailes bejelentését is vállalkozása képviselője vagy képviseletére feljogosított személy tegye meg felénk.

Ha nem okoz Önnek túlzott terhet, cégszerűen aláírt bejelentését most is megteheti az innen letölthető adatlap kitöltésével és postai úton történő beküldésével.

Az Artisjus az egyszerű e-mailes bejelentést a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel és legfeljebb annak ideje alatt teszi lehetővé. Ezt követően ismét a jogszabálynak megfelelő, cégszerűen aláírt bejelentést kell majd tenni, és az Artisjus részére megküldeni. Az ezzel kapcsolatos teendőkről honlapunkon fogunk tájékoztatást adni.