Újranyitás, bezárás és más változások bejelentése

Kérjük, jelentse be mielőbb kereskedelmi vagy szolgáltató üzlete üzemeltetésével kapcsolatos változásokat.

Zárva tart? Kérjük, jelezze nekünk!

Kérjük a kereskedelmi és szolgáltató üzleteket, jelentsék be, ha a korlátozások feloldása ellenére továbbra is zárva tartanak.  

Ha ilyen bejelentést nem kapunk, a feloldás napjától  – 2021. április 7-től– folytatjuk a számlázást üzlete nyilvántartása alapján.

Bejelentés módja: az alábbi űrlap kitöltésével vagy emailben (bejelentes@artisjus.com).

Miért fontos, hogy mielőbb bejelentse nekünk az üzemeltetésben beállt változásokat?

Az Ön által beküldött adatok alapján tudjuk a szerzői jogdíj összegét pontosan, a jelenlegi felhasználási körülmények figyelembevételével kiszámítani.

Kérjük, a lenti űrlapon jelentse be mielőbb kereskedelmi vagy szolgáltató üzlete üzemeltetésével kapcsolatos változásokat.

Hogyan jelentheti az Artisjusnál üzlete bezárását, újranyitását vagy más változásokat?

Kérjük, töltse ki űrlapunkat:

Üzlet adatai
A hivatkozási számot a fizetési értesítő jobb felső részén találja. Segítségével munkatársaink az üzletet gyorsabban azonosítani tudják.
Zenefelhasználás
Új befogadóképesség
Itt kell megadnia az üzlet módosított befogadóképességét. Kérjük, hogy az új befogadóképesség meghatározásakor vegye figyelembe az éppen aktuális járványügyi előírásokat.
Vendéglátó üzlet új befogadóképessége
Itt kell megadnia a vendéglátóhely módosított befogadóképességét (pl. terasz, kerthelyiség). Kérjük, hogy az új befogadóképesség meghatározásakor vegye figyelembe az éppen aktuális járványügyi előírásokat.
Vendéglátó üzlet új nyitvatartása
Kérjük adja meg a jelenlegi nyitvatartását. Kérjük jelölje meg azokat a napokat, amelyeken nyitvatart, és kérjük adja meg a napi nyitvatartási időket is.
Kapcsolattartó adatai
Nyilatkozat
Felhasználási szerződés
A felhasználási szerződést helyszíni látogatása során képviselőnkkel kötheti meg, vagy kezdeményezheti annak megkötését azzal, hogy letölti és kitölti az „Adatszolgáltatási lap és Felhasználási Engedély” c. nyomtatványunkat (http://www.artisjus.hu/wp-content/uploads/2017/03/Uzlet_plaza_kozterulet_spa.pdf) és ezt cégszerű aláírással ellátva az Artisjus részére postai úton elküldi.
max. 200 karakter