Újranyitás és más változások bejelentése

Kérjük, jelentse be mielőbb sport és egészségügyi vállalkozása üzemeltetésével kapcsolatos változásokat. Fontos: mind a bezárás, mind az újranyitás pontos időpontját jelezze az Artisjus felé. Köszönjük!

Miért fontos, hogy mielőbb bejelentse nekünk az üzemeltetésben beállt változásokat?

Az Ön által beküldött adatok alapján tudjuk a szerzői jogdíj összegét pontosan, a jelenlegi felhasználási körülmények figyelembevételével kiszámítani.

Hogyan tudja bejelenteni az Artisjushoz vállalkozása újranyitását és más változásokat?

Kérjük, küldjön nekünk emailt a bejelentes@artisjus.com címre, és ebben adja meg az alábbi információkat.

Milyen adatokat szükséges elküldenie emailben?

Vállalkozással kapcsolatos információk

 • Kérjük írja meg, hogy mikor zárt be vállalkozása.
 • Kérjük, adja meg vállalkozása újranyitásának dátumát.
 • Ha vállalkozása idényjellegű, úgy kérjük, adja meg az üzemeltetés tervezett záródátumát is (ha ezt még nem tudja, az üzlet bezárásától számított 3 napon belül jelezze majd később ezt felénk).
 • Ha több vállalkozásra/telephelyre vonatkozó bejelentést tenne, kérjük, hogy a fenti adatokat minden érintett vállalkozásra/telephelyre küldje el nekünk.
 • Ha üzemeltet azonos címen vendéglátó üzletet is, kérjük, hogy a vendéglátó üzlet üzemeltetésében és zenefelhasználásában bekövetkezett változást ugyancsak jelezze nekünk az ezen az oldalon leírtak szerint.
 • Ha önnek fitneszterme van, kérjük jelezze, hogy csoportos foglalkozásokat tart-e. Ha igen, adja meg a heti óraszámot is. Köszönjük!

Zeneszolgáltatással kapcsolatos adatok

 • Zenét szolgáltat az újranyitást követően vállalkozásában?
 • Kérjük, adja meg a zeneszolgáltatás első napját, ha az különbözik az újranyitásának dátumától.
 • Hol szolgáltat zenét? (például mindenhol, vagy csak bizonyos helyiségekben)

Kapcsolattartáshoz szükséges adatok

 • Kérjük, adja meg az Artisjustól kapott bármely jogdíjfizetési értesítőn található hivatkozási számot. (Ezt a jogdíjbekérő jobb felső részén találja. Amennyiben nincs Önnél jogdíjfizetési értesítő, kérjük, hogy adja meg üzlete/vállalkozása/telephelye nevét, címét és az üzemeltető nevét)
 • Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? Kérjük, adja meg az Ön, vagy kapcsolattartója telefonszámát, e-mailcímét és nevét.

További fontos információ

Kérjük, hogy e-mailes bejelentését is vállalkozása képviselője vagy képviseletére feljogosított személy tegye meg felénk.

Ha nem okoz Önnek túlzott terhet, cégszerűen aláírt bejelentését most is megteheti az innen letölthető nyomtatvány kitöltésével és postai beküldésével.

Az Artisjus az egyszerű e-mailes bejelentést a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel és legfeljebb annak ideje alatt teszi lehetővé. Ezt követően ismét a jogszabálynak megfelelő, cégszerűen aláírt bejelentést kell majd tenni, és az Artisjus részére megküldeni. Az ezzel kapcsolatos teendőkről honlapunkon fogunk tájékoztatást adni.